Nieuws

Optiek is cruciaal

Optiek is Cruciaal. Na de toespraak van Premier Mark Rutte werd gesteld dat de Opticien gedurende de lockdown van 15-12-2020 tot 20-01-2021 open mag blijven.Zoals minister Hugo de Jonge stelt: "Brillen en contactlenzen zijn medische hulpmiddelen. Daarmee vallen opticiens onder de categorie ‘Zorg, Jeugdhulp en (maatschappelijke) ondersteuning op de lijst van cruciale beroepsgroepen voor COVID-19." Wij heten u graag welkom bij ons in de winkel. Graag van tevoren een afspraak maken zodat wij...

Lees verder

1.5 Meter

Wij verwelkomen het nieuwste snufje. Alle regelingen om iedereen maar op afstand te houden baten vooralsnog niet in de optiek. Gelukkig zitten we wel in een tijdperk waar techniek ons al een stapje voor is. Zo heeft ZEISS niet alleen mooie glazen maar ook prachtige machines.

Lees verder

ATTENTIE! ivm COVID-19

Beste klant, Ivm adviezen van het RIVM attenderen wij u erop dat er de komende dagen bij ons een aantal veranderingen plaats vinden. Alle lens controles die geen spoed bedragen worden opgeschoven tot nader bericht. Oog metingen worden de komende tijd alleen nog op afspraak gedaan. Gedurende deze tijd zullen wij, maar ook Oorwerk, onder aangepaste tijden geopend zijn. Ook zullen wij te maken krijgen met een lichte onderbezetting van tijd tot tijd. Dank voor uw begrip.

Lees verder

Bril voor erbij 2019

Ook 2019 gaan wij verder met onze uitstekende en wel bekende aanbieding. Bij vele bekend als de "Bril voor erbij aanbieding". Inmiddels is dit concept uitgebreid met een paar nieuwe merken. Niet alleen Rayban maar inmiddels ook merken als Lafont en Monkeyglasses zijn onderdeel van deze mooie aanbieding. Zo heeft u een Rayban correctiemontuur compleet met standaard glazen al voor 175 euro. En nu ook prachtige Lafont en Monkey glasses met standaard glazen voor 225 euro.

Lees verder